Inschrijving :


Via deze website kunt u aanmelden voor kraamzorg van ons. Na de aanmelding sturen wij de bevestiging om de inschrijving te voltooien. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen voor vragen/advies.


Intake:

Rond de 32e week maken wij een afspraak met u voor een intake. Dit gesprek vindt  plaats  bij jullie thuis. In het intake gesprek bespreken wij uw wensen rondom de kraamzorg, het verloop van de zwangerschap en maken we een indicatie van de kraamzorg uren. Het gesprek duurt ongeveer een uur en wordt door uw verzekeringsmaatschappij vergoed.Bevalling: 

En dan is het zover…. Alles is geregeld en jullie kindje kan geboren worden. Waar jullie kindje geboren wordt bepalen jullie in overleg met de verloskundige of gynaecoloog.


Ziekenhuisbevalling:

Wij worden graag op de hoogte gebracht wanneer jullie naar het ziekenhuis vertrekken en wanneer jullie te horen krijgen wanneer jullie naar huis mogen.  Wij kunnen dan afspreken hoe laat wij bij jullie kunnen zijn.


Thuisbevalling: 

Bij een thuisbevalling staan wij de verloskundige bij tijdens de bevalling. Het is van belang dat jullie tijdig contact met ons opnemen zodat wij op tijd aanwezig kunnen zijn.

· Het eerste bel moment is wanneer de bevalling is begonnen en wanneer u ook contact op gaat nemen met de verloskundige.

· Het tweede bel moment is wanneer de verloskundige aangeeft dat er assistentie van kraamzorg nodig is en wij gebeld dienen te worden.  

Na de bevalling blijven wij in elk geval nog minimaal twee uur bij jullie om te monitoren of alles na de bevalling nog goed blijft gaan. Afhankelijk van het tijdstip blijven we bij jullie en vangt de kraamzorg aan of verlaten we jullie om de volgende morgen de kraamzorg op te starten. 

Bellen